Halloween 2010

Op zaterdag 6 november gaat deze traditionele tocht van start voor haar 9de editie. Vorig jaar daagden liefst 3500 deelnemers op, en wij zijn als inrichters dan ook extra gemotiveerd om elke deelnemer een (ont-)spannende avond te bezorgen. De tocht volgt een traject van circa 8 km langs de Lebbeekse veldwegen en wachtbekkens. Vertrekken kan tussen 18h30 en 21h30 aan parochiaal centrum H. Kruis, Lange Minnestraat in Lebbeke. Je kan online inschrijven via onze website maar er kan ook ter plaatse betaald worden.

Naast de met zorg ingerichte griezelposten langsheen het parcours, proberen we u dit jaar ook de rillingen op het lijf te jagen in ons griezeldorp aan start en finish. Er wordt ondermeer gezorgd voor vuurdecoraties en vuurspektakel, griezelfrieten en natuurlijk de nodige warme en frisse drankjes om te bekomen of om de moed in te drinken.

Ook dit jaar wordt een pompoen wedstrijd georganiseerd. Iedereen die wil kan op 6 november tussen 15.00 en 17.00u zijn uitgeholde en versierde pompoen naar het dorpsplein aan de Minnestraat brengen. Een jury zal de mooiste exemplaren belonen.

De halloween Griezeltocht editie 2010 wordt er een om nooit te vergeten, een aanrader van jewelste voor groot en klein!!!

Toch wel even opletten, gevoelige zielen bereiden zich best voor op een heleboel oh’s en ah’s bij het zien van de verrassingen.

Voor verdere informatie kan u vanaf 1 oktober terecht op de www.halloweenlebbeke.be

Opgepast: honden zijn niet toegelaten op het traject!

[googleMap width=”640″ height=”480″ directions_to=”false”]Lange Minnestraat, Lebbeke[/googleMap]