Nieuwe trainers

Elita werkt gestaag verder op de ingeslagen weg en zit in het tussenseizoen natuurlijk niet stil. Wij bedanken nogmaals Nick die vorig seizoen samen met de ploeg gevochten heeft tot het laatste. Het seizoen 2010-2011 kondigt zich in de Superliga superspannend aan. Elita heeft de intentie om hierin zeker zijn mannetje te staan. Met onze nieuwe trainersstaf die zal bestaan uit Fred d’Hollander en Bart Van Ransbeeck, timmeren wij verder aan onze toekomst, samen met een juiste mengeling van jeugd en ervaring uit Lebbeke en omstreken.

FRED heeft al vele pluimen verdiend. Als keeper van de nationale ploeg, en met een 120-tal caps op zijn naam heeft hij heel wat ervaring op het plein. Daarnaast heeft Fred ook helpen bouwen aan de successen van Merksem, Turnhout, Neerpelt en recent Houthalen.

BART is zeker geen onbekende in het Lebbeekse handbalmilieu. Als speler van Avanti en Ajax heeft hij de hoogdagen van het Lebbeekse handbal meegemaakt. Hij is nog steeds actief als speler, maar heeft de voorbije jaren als trainer meegebouwd aan onze naaste buur Brabo. We heten beiden van harte welkom in onze handbalfamilie.

Ook onze jeugdwerking gaat verder op zijn elan. Het project dat we vorig jaar hebben opgestart met Marc Multael en onze jeugdtrainers, wordt verder uitgewerkt. Via een goede omkadering en een streven naar verbetering willen wij via onze jeugdtrainers uw zonen en dochters de geneugten en knepen van het handbalspel nog beter leren kennen. Allen die zich geroepen voelen om hieraan hun steentje bij te dragen zijn uiteraard van harte welkom. Wij wensen iedereen een welverdiende en zonnige vakantie, en hopen jullie volgend seizoen talrijk op en rond het handbalplein te begroeten. het bestuur.