De Club

Laatste
berichten

 • Elita gaat de wijntour op!
  Wijn en handbal, het is eens iets anders! Want beste leden, sympathisanten en andere handbalminnende zielen: Elita komt dit jaar voor de eerste keer met een heuse wijnverkoop.
 • COVID-19 : Info voor supporters en bezoekende teams
  Handbalclub Elita Lebbeke-Buggenhout neemt zijn verantwoordelijkheid in de strijd tegen het Covid-19 virus. Gelieve rekening te houden met het volgende :
 • Versterk jij onze jeugdploeg?
  Ben jij een jongen van 6 jaar of ouder én kriebelt het om handbal te komen spelen? Word deel van ons verhaal en ga samen met ons voor eerste!
 • Elita reageert pijlsnel op COVID-19 besmetting
  UPDATE: Alle spelers en de ‘thuis’bubbel van de speler testten intussen negatief. De positieve speler is gisteren hertest en blijkt ook negatief. We hadden dus te maken met een vals positief […]

UITSLAG LAATSTE WEDSTRIJD

VOLGENDE THUISWEDSTRIJDEN

Elita 2de nationale
16
17
Elita Liga 2
Maandag, 19 september, 20u
Oefenwedstrijd
Sporthal Lebbeke
Elita Senioren
Izegem en Uilenspiegel
Zaterdag, 19 september 2020
13u30 Elita – Izegem
17u00 Elita – Uilenspiegel
Vriendschappelijk tornooi
Sporthal Buggenhout
Elita Senioren
HC Kraainem
Zaterdag, 26 september 2020, 14u30
Vriendschappelijke wedstrijd

VISIE

SAMEN

Elita is een open vriendenploeg. Er is een plaats voor alle supporters, spelers, ouders scheidsrechters, bestuur en sympathisanten. Kortom iedereen uit de streek die ons mede een sportief ambitieuze toekomst wil bieden.

GAAN WE VOOR

Niet enkel het pad er naar toe, maar ook de inzet van elk individu is belangrijk. “Er voor gaan”, dat is een gezamenlijke ambitie hebben om een uitdaging aan te gaan.

EERSTE

Dit mag je zeer ruim interpreteren. Op competitief vlak ambiëren we de eerste rangen in het handbal en attractieve wedstrijden.Maar we gaan dan ook voor de beste beleving voor iedereen door middel van vooraanstaande opleidingen en toonaangevende sportiviteit, gesteund door een gezond financieel beleid.

Contact

BESTUUR

TRAINERS

SPORTHALLEN

Maak deel uit
van de club

SPELER, SYMPATHISANT OF SPONSOR?
MAAK DEEL UIT VAN ONZE CLUB
EN MAAK ONZE AMBITIE MEE WAAR

Handbal en Lebbeke-Buggenhout, da’s al jaar en dag een succesvolle tandem hier in de streek. We mogen terecht fier zijn op onze club en de vele leden die ze telt. Op de sportieve en extra sportieve prestaties die ze neerzet en de vele mooie momenten die we samen al hebben beleefd. Om met Elita verder te bouwen aan een mooie toekomst, hebben we een plan klaar…

163
Handbalminnende zielen
hoe meer, hoe beter