De Club

Laatste
berichten

 • Victor Laurent
  Op 22 mei 2021 overleed Victor Laurent, hij is de peter van Sigvard.
 • Elita haalt verloren zonen terug en versterkt zijn ambitie
  Na een blanco jaar omwille van de COVID-maatregelen wil Elita volgend seizoen opnieuw sterk uit de startblokken schieten in tweede nationale. Met twee extra transfers van eigen kweek lijkt de top van het klassement binnen handbereik. 
 • Willy Van Hove
  Op 4 april 2021 overleed Willy Van Hove.  Hij is de papa van Wim en Anneke.
 • Elita lanceert een online orchideeënverkoop voor moederkesdag
  Orchideeën drukken gevoelens van liefde en dankbaarheid uit en doen het hart van alle moeders sneller kloppen. Daarom blijft het dé attentie bij uitstek om je mama in de bloemetjes […]

VISIE

SAMEN

Elita is een open vriendenploeg. Er is een plaats voor alle supporters, spelers, ouders scheidsrechters, bestuur en sympathisanten. Kortom iedereen uit de streek die ons mede een sportief ambitieuze toekomst wil bieden.

GAAN WE VOOR

Niet enkel het pad er naar toe, maar ook de inzet van elk individu is belangrijk. “Er voor gaan”, dat is een gezamenlijke ambitie hebben om een uitdaging aan te gaan.

EERSTE

Dit mag je zeer ruim interpreteren. Op competitief vlak ambiëren we de eerste rangen in het handbal en attractieve wedstrijden.Maar we gaan dan ook voor de beste beleving voor iedereen door middel van vooraanstaande opleidingen en toonaangevende sportiviteit, gesteund door een gezond financieel beleid.

Contact

BESTUUR

TRAINERS

SPORTHALLEN

Maak deel uit
van de club

SPELER, SYMPATHISANT OF SPONSOR?
MAAK DEEL UIT VAN ONZE CLUB
EN MAAK ONZE AMBITIE MEE WAAR

Handbal en Lebbeke-Buggenhout, da’s al jaar en dag een succesvolle tandem hier in de streek. We mogen terecht fier zijn op onze club en de vele leden die ze telt. Op de sportieve en extra sportieve prestaties die ze neerzet en de vele mooie momenten die we samen al hebben beleefd. Om met Elita verder te bouwen aan een mooie toekomst, hebben we een plan klaar…

226
Handbalminnende zielen
hoe meer, hoe beter