De Club

VISIE

SAMEN

Elita is een open vriendenploeg. Er is een plaats voor alle supporters, spelers, ouders scheidsrechters, bestuur en sympathisanten. Kortom iedereen uit de streek die ons mede een sportief ambitieuze toekomst wil bieden.

GAAN WE VOOR

Niet enkel het pad er naar toe, maar ook de inzet van elk individu is belangrijk. “Er voor gaan”, dat is een gezamenlijke ambitie hebben om een uitdaging aan te gaan.

EERSTE

Dit mag je zeer ruim interpreteren. Op competitief vlak ambiëren we de eerste rangen in het handbal en attractieve wedstrijden.Maar we gaan dan ook voor de beste beleving voor iedereen door middel van vooraanstaande opleidingen en toonaangevende sportiviteit, gesteund door een gezond financieel beleid.

Contact

BESTUUR

TRAINERS

SPORTHALLEN

Maak deel uit
van de club

SPELER, SYMPATHISANT OF SPONSOR?
MAAK DEEL UIT VAN ONZE CLUB
EN MAAK ONZE AMBITIE MEE WAAR

Handbal en Lebbeke-Buggenhout, da’s al jaar en dag een succesvolle tandem hier in de streek. We mogen terecht fier zijn op onze club en de vele leden die ze telt. Op de sportieve en extra sportieve prestaties die ze neerzet en de vele mooie momenten die we samen al hebben beleefd. Om met Elita verder te bouwen aan een mooie toekomst, hebben we een plan klaar…

486
Handbalminnende zielen
Hoe maar, hoe beter