Miniemen spelen tegen Waasmunster – 27 nov 2010

Na ongeveer een derde van de reguliere kompetitie te hebben afgewerkt, stonden zowel Elita miniemen als Waasmunster zonder puntenverlies aan de top van het klassement. Hun onderlinge duel creëerde dan ook de nodige spankracht.

Niettegenstaande een blessurelast bij Elita (Wannes en Axel gekwetst, Dorien nog aan het terugvechtenen Brent ziek) stonden er toch gemotiveerde miniemen op het veld. Duidelijk was wel dat het vroege uur niet bij iedereen goed was gevallen. Gesterkt door een aantal pupillen begonnen we goed aan de wedstrijd. De verdediging van Waasmunster was stug, maar we stonden zelf ook ons mannetje. De eerste helft begon gelijk, waarna Waasmunster een kloofje kon uitdiepen. Met nog 3 minuten te spelen, en 2 goalen achter, moest Dieter iets proberen, en werd er zeer offensief verdedigd. Helaas vond Waasmunster hier een antwoord op , en werd er met 5 doelpunten verschil verloren.

De tweede helft kende hetzelfde scenario, alleen bleef Elita nu veel dichter in de buurt, werd er steviger verdedigd en kon WM nooit een kloofslaan. De wedstrijd ging gelijk op, en na 24 minuten wedstrijd was het9-9. Elita veroverde de bal, en in echte bekerstijl vroeg de coach een time out. Het plan was om 45 seconden de bal te houden en dan te scoren. De leepheid ontbrak echter om voldoende foutjes uit te lokken, en we kregen passief spel. Gelukkig waren allen snel terug in verdediging en kon ook WM niet meer scoren. Een billijk gelijkspel was het resultaat. Al met al een leuke wedstrijd. Boek uw tickets al voor de terugmatch!