Pupillen 1 werken de voorronde af zonder puntenverlies – Proficiat!!!

Voor onze pupillen 1 was het dit weekend de laatste match van de eerste ronde. Voor de match was er best wel wat stress omdat Eeklo toch 2de stond en eerlijk gezegd had ik het ook wel moeilijker verwacht. Uiteindelijk bleek dat er al bij al niet heel veel tegenstand was.

Door onze verre verdediging hadden we hier en daar wel wat moeilijkheden met de opbouwers van Eeklo, ze hadden een goede beweging en Pieterjan, Robben en Wout hadden problemen om hen op een correcte manier tegen te houden. Als beloning mochten deze 3spelers een hele match op deze posities verdedigen J
Voor de rest was het eigenlijk opnieuw een goede prestatie van de hele ploeg. Uiteraard is er nog mogelijkheid om op training bij te leren; de bal gaat soms te weinig rond en er wordt geforceerd terwijl er geen kans is, er is soms te weinig geduld. Laat de bal eventjes het werk doen en er komt wel een opening!
Maar voor de rest hebben jullie het “alle” matchen zeer goed gedaan, een ploeg die werkt en speelt voor en met elkaar. Het mag dan ook wel eens gezegd worden dat deze spelers nog geen enkele match verloren.

Deze ploeg bestaat uit: Yari De smet: onze ijzersterke doelman, Yoran De Smet: klein maar vinnig en geeft nooit op, Floor van Vooren: lukt het vandaag niet dan lukt het volgende week wel maar speelt soms ijzersterke matchen, Robin D’ Haese: beresterk en achteraan het sluitstuk van deze pupillen, Jarne De Decker: de schrik voor vele ploegen, Brent Van Der Veken: het technische brein van deze ploeg, Steven Baeten: staat altijd klaar voor zijn ploeg en doet steeds zijn best, Pieterjan Van Oudenhove: supersnel en is je voorbij zonder dat je het weet, Wout De Kinder: al val ik erbij dood ik blijf ervoor gaan, Robben Colson:werkt veel tegenspelers op de zenuwen door zijn onverwachte schijnbewegingen, Siemen De Coster: speelt nog niet zo lang handbal maar doet hard zijn best. Een ploegje om fier op te zijn, en dat zijn we ook. (Ilse)