Liga 1 plaatst zich voor volgende ronde Belgische beker

In afwachting van de eerste kompetitiewedstrijd van volgend weekend stond voor de Liga1 ploeg zondagnamiddag een korte verplaatsing op de kalender naar Lokeren in het kader van de 2e ronde van de Beker van België.

Lokeren, dit seizoen uitkomend in Liga2, kreeg een voorgift van 3 doelpunten. Een achterstand die nog voor het kwartier weggewerkt werd door onze jonge ploeg, waarna de tegenstander overschakelde op een systeem van 7 veldspelers in aanval.

Ook onze doelwachter maakte hier echter vlot gebruik van om zijn doelpuntjes mee te pikken via een aantal succesvolle verre worpen in een leeg doel …

Ruststand 17-20 in het voordeel van Elita, nog niets beslist.

De 2e helft  konden onze jongens de kloof snel verder uitdiepen en kon ook Dries zijn eerste officiële minuten meepikken in doel. Eindstand 30-42.

Deze donderdag, 14 september, 20h00, in de sporthal van Lebbeke, neemt Elita het al op in de 3e ronde van de beker tegen Meeuwen, tevens een ploeg uit Liga1. Alle supporters en sympathisanten op post om onze ploeg vocaal te ondersteunen !

Speelde voor Elita o.l.v. Patrick : Jari, Dries, Jelmer, Matthias, Gerben, Robin, Pieter-Jan, Jarne, Brent VD, Brent VDV en Yoran. Hopelijk kunnen we ook snel Nicolas recupereren.