Regio: Dendermonde – Elita (23 – 23) van 2 oktober 2010

Elita nam een snelle start en stond na 6 minuten aan de leiding (1-3) tegen een fysiek sterk spelend Dendermonde. 10 minuten later was al dit werk teniet gedaan en keken de bezoekers tegen een 8-4-achterstand aan. De 6-0-verdediging (met daarachter een sterke doelman) van de thuisploeg waren hiervan de oorzaak. Gelukkig kon men zich herpakken en Elita “vocht” zich terug in de wedstrijd: de verdediging bleef hard werken, Kwinten presteerde meer dan goed in doel en in aanval werden de kansen nu wél afgewerkt. Ruststand: 10-08 in het voordeel van Dendermonde.

Na 10 minuten in de tweede helft hadden vooral Blendi en Gert-Jan ervoor gezorgd dat Elita de eerste keer op gelijke hoogte kwam met Dendermonde (13-13). Beide ploegen lieten elkaar niet meer los en een terecht gelijkspel was dan ook het eindresultaat: 23-23. Een wedstrijd waarin twee hard werkende ploegen mooi handbal lieten zien!

Speelden voor Elita :

Tirry Kwinten, Van Damme Thijs, Sigvard Laurent, Van Ransbeeck Roeland, Manuka Blendi (8), De Vis Gert-Jan (6), Colson Jelmer (2), Caudron Emmanuel (2), Van Praet Sam (2), Rottiers Nicolas (1), Saerens Jochen (1), Verhasselt Bjorn (1).