Sport Na School

Sport Na School

beweging voor je kind na schooluren? 

€35 per kind voor een half jaar
€60 per kind voor een jaar
Inbegrepen in het lidgeld voor leden van onze club

Handbalclub Elita en Brabo bieden elke maandag een uurtje handbal aan na schooltijd voor kinderen van het eerste tot en met het vierde leerjaar. Vanaf 13 september 2021 (uitgezonderd schoolvakanties) kan je kind elke week terecht in Sporthal VBS Lebbeke Dorp. Kinderen van alle scholen zijn welkom.

Kinderen van het eerste en het tweede leerjaar starten meteen na schooltijd van 15u15 tot 16u15. Na een uurtje spelen kan je je kind komen ophalen of kan hij/zij naar de naschoolse opvang.  

Kinderen van het derde en het vierde leerjaar spelen handbal van 16u15 tot 17u15. Zij kunnen vanuit de naschoolse opvang naar de sporthal van VBS Lebbeke Dorp komen of je kan hem/haar brengen tegen 16u15. Na het uurtje handbal kan je ze dan opnieuw ophalen, ofwel gaat hij/zij naar de naschoolse opvang. 

Wat moet mijn kind meebrengen?
Geef je kind in een apart rugzakje een drinkbus mee, wat comfortabele sportkledij (shortje en t-shirt) om te handballen en extra sportschoenen.  

Hoe kan ik mijn kind inschrijven?
Dat kan via de inschrijvingsstrook onderaan op deze pagina. 
Voor €35 is je kind ingeschreven voor de periode tot en met Nieuwjaar. Wil je meteen voor het volledige schooljaar inschrijven? Dan kan dat ook voor €60.  

Bij inschrijving is een sportverzekering inbegrepen.
Is jouw kind al lid van onze handbalclub Elita of Brabo Denderbelle? Dan zit deze sport-na-schoolactiviteit en de verzekering mee in je jaarlijks lidgeld en hoef je dus niet meer extra in te schrijven of bij te betalen.  

Schrijf je hier in!

 • Gegevens ouder 1

 • Gegevens ouder 2 (optioneel)

 • Kind toevoegen

 • Formule Naam Actions
     
  There are no Kinderen.

  Maximum number of kinderen reached.

 • Prijs: 0,00 €
 • Elita vzw is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen persoonlijke informatie alleen gebruiken voor onze administratie en contact vanuit de club.