Sport Na School

Sport Na School

beweging voor je kind na schooluren? 

€50 per kind voor een half jaar
€90 per kind voor een jaar
Inbegrepen in het lidgeld voor leden van onze club

Handbalclub Elita en Brabo bieden elke maandag een uurtje handbal aan na schooltijd voor kinderen van het eerste tot en met het vierde leerjaar. Vanaf 19 september 2022 (uitgezonderd schoolvakanties) kan je kind elke week terecht in Sporthal VBS Lebbeke Dorp. Kinderen van alle scholen zijn welkom.

Kinderen van het eerste en het tweede leerjaar starten meteen na schooltijd van 15u20 tot 16u20. Na een uurtje spelen kan je je kind komen ophalen of kan hij/zij naar de naschoolse opvang.  

Kinderen van het derde tot en met het vijfde leerjaar spelen handbal van 16u20 tot 17u20.
TIP: Laat je kind tijdens de begeleide studie op school alvast zijn huiswerk maken. Nadien kan het bij ons een uurtje komen sporten om met een frisse geest de dag af te sluiten. 

Wat moet mijn kind meebrengen?
Geef je kind in een apart rugzakje een drinkbus mee, wat comfortabele sportkledij (shortje en t-shirt) om te handballen en extra sportschoenen.  

Hoe kan ik mijn kind inschrijven?
Dat kan via de inschrijvingsstrook onderaan op deze pagina. 
Voor €50 is je kind ingeschreven voor de periode tot en met Nieuwjaar. Wil je meteen voor het volledige schooljaar inschrijven? Dan kan dat ook voor €90.  

Bij inschrijving is een sportverzekering inbegrepen.
Is jouw kind al lid van onze handbalclub Elita of Brabo Denderbelle? Dan zit deze sport-na-schoolactiviteit en de verzekering mee in je jaarlijks lidgeld en hoef je dus niet meer extra in te schrijven of bij te betalen.  

Schrijf je hier in!

 • Gegevens ouder 1

 • Gegevens ouder 2 (optioneel)

 • Kind toevoegen

 • Formule Naam Actions
     
  There are no Kinderen.

  Maximum number of kinderen reached.

 • Prijs: 0,00 €
 • Elita vzw is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen persoonlijke informatie alleen gebruiken voor onze administratie en contact vanuit de club.