2 gouden punten

Met de 19de editie van onze Lebbeekse Halloweentocht ( www.halloweenlebbeke.be ) staat dit weekend een leuke team- en club-building op het programma.  Van groot tot klein wordt iedereen gemobiliseerd om van onze griezeltocht weerom een fantastisch spektakel te maken. Toch willen we jullie het wedstrijdverslag van Liga 1 niet onthouden.

Op 19/10 stond een topper in Liga 1 op het programma. Het technisch en tactisch sterke Sporting Pelt zakte af naar de handbaltempel te Lebbeke.  Hoewel de competitie nog maar in de aanvangsfase zit, is al duidelijk dat de wedstrijd geen klein bier zou worden.  Elita nam van bij het begin het initiatief en scoort twee maal.  Pelt laat dit niet zomaar gebeuren en gaat op zijn beurt in de aanval.  Na 11 min. Staat het 2-4.  De Elita young boys laten niet zomaar met zich sollen. In 7 minuten tijd nemen zij een voorsprong met 5 goals. Het staat 10-5.  De aanval van Pelt bijt zich stuk op onze verdediging en een super C in de goal.  We gaan rusten met 15-11 op het scorebord.

In de tweede helft gaat het aanvankelijk gelijk op.  Afwisselend wordt er gescoord tot min. 13.  Een dipje bij Elita laat Pelt toe langzaam terug te komen tot 25-24 in de 22ste min.  Dankzij enkele sterke en snelle tegenaanvallen en opnieuw een super C wordt er definitief afstand genomen van Pelt.  De match eindigt met de magische score 30 voor Elita tegen 25 voor Pelt.

Voor Elita : Cedric(super C), Yoran (1), Jarne (2), Gerben (3), Brend (4), PJ (8), Robin (2), Dämy, Robben (4), Sigvard (2), Brent (4), Nicolas, Kwinten, Dominique.