Multimove

Wat is Multimove? 

Tijdens de Multimove-lessen worden kinderen in bewegingssituaties geplaatst waarin de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod komen.

Dit zijn bewegingsvaardigheden die een kind reeds op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu – en later als volwassene – zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd.

De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sport-specifieke vaardigheden te leren.

De lessen worden gegeven door lesgevers, die via de Vlaamse Trainersschool een opleiding voor Multimove-begeleider hebben gevolgd. Daarnaast schakelen we ook de hulp in van extra helpers.

Meer info over Multimove, kan je vinden op de website www.multimove.be.

Praktische info 

Zodra je kind naar school gaat, kan het ook beginnen met Multimove.
De Multimove-lessen vinden plaats in het sportcentrum in Lebbeke, op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur en van 11.00 tot 12.00 uur.
De trainingen zijn ingedeeld op leeftijdsgroep.

 • Kinderen geboren in 2018, 2019, 2020 en 2021 hebben lessen in beide tijdsblokken.
 • Kinderen geboren in 2017 hebben lessen in het tweede tijdsblok (van 11.00 tot 12.00 uur).

*BELANGRIJK OM TE WETEN!!!: Vanaf het geboortejaar 2018 bieden we ook HANDBAL aan in combinatie met Multimove. De zaterdagles is gebaseerd op de principes van Multimove, maar er wordt ook extra nadruk gelegd op balvaardigheid. Meisjes kunnen ook deelnemen aan handbaltrainingen bij M8 van Brabo, en jongens kunnen deelnemen aan handbaltrainingen bij J8 van Elita. (Deze kinderen kunnen kiezen voor OF Multimove: alleen op zaterdag OF Handbal: alleen weektraining M8/J8 OF de combinatie van Multimove + Handbal: zaterdag + weektrainingen M8/J8. Gelieve uw keuze door te geven in de opmerkingen van het inschrijvingsformulier.)

Voor meer praktische informatie betreffende Multimove, verwijzen we ook graag naar  Multi Move Lebbeke | Facebook. Hier kan u ook onze kalender terugvinden met vermelding van onze speciale lessen en de weekends waarop er geen les is.

Kledij EN DRINKEN

 • Draag sportieve kledij.
 • Gebruik sportschoeisel met schone en nette zolen (niet het schoeisel dat buiten wordt gedragen), vermijd het gebruik van turnpantoffels vanwege de grip.
 • Zorg voor een flesje of drinkbus met water (voorzien van een naamlabel!), en vergeet niet om ook de schoenen en sporttas te voorzien van een naamlabel.

Aankomst en Vertrek

 • Bij aankomst brengen ouders hun kind naar het meldpunt/bank van de desbetreffende kleedkamer, waar de Multimove-begeleider de aanwezigheid registreert en het kind opvangt. De in- en uitgang van de kleedkamergang bevindt zich bij de front desk van de sporthal.
 • De lesgevers begeleiden de kinderen vanuit de kleedkamer naar de les en brengen ze na afloop terug naar de kleedkamer. Ouders halen hun kind op bij de kleedkamer (ouders betreden de sportzaal niet, maar kunnen de les volgen vanaf de tribune of in het cafetaria).
 • Op zaterdag is het erg druk in en rond het sportcomplex, dus zorg ervoor dat je op tijd naar de sporthal komt, zodat de lessen op het geplande tijdstip kunnen beginnen. We raden aan om met de fiets of te voet te komen. Als de parkeerplaats bij het sportcomplex vol is, is er parkeergelegenheid bij het kerkhof.
 • Vanwege de drukte tijdens de wisseling tussen de lessen (tussen 10.50u en 11.10u), vragen we de ouders van de Multimovers van het tweede uur om tijdig aan te melden.

lidgeld

Geboortejaar 2018/2019/2020/2021 = €105 per kind voor een jaar
Inbegrepen : Talloze sportmomenten voor jouw kind, handbalrugzak, Mutlimove t-shirt en verzekering

Geboortejaar 2017 = €150 per kind voor een jaar
Inbegrepen : Talloze sportmomenten voor jouw kind, handbalrugzak, Mutlimove t-shirt, verzekering én deelname aan handbal trainingen*.

 • Het lidgeld moet direct bij de inschrijving worden betaald (via de knop hier onder); zonder betaling is de inschrijving niet geldig.
 • Nieuwe Multimovers krijgen eerst 2 proeflessen voordat ze definitief beslissen of ze bij ons willen blijven sporten. Als u of uw kind besluit om niet door te gaan, vinden we dat natuurlijk jammer, maar we hopen dat uw kinderen elders een sportieve activiteit vinden. Bij een verzoek om terugbetaling per e-mail (vóór 31/10/2023!) wordt het lidgeld volledig terugbetaald.

Contact

U mag steeds contact opnemen per e-mail: multimovelebbeke@elita.be of via Messenger van Multi Move Lebbeke | Facebook