🍷🎉 WIJNVERKOOP🥂

Welkom bij de Elita Wijn- en Champagne verkoop – hét perfecte excuus om te genieten van heerlijke wijnen en champagnes terwijl je jouw favoriete handbalclub ondersteunt! Ons doel is om onze clubkas te versterken en met jouw hulp gaan we er een sprankelend eindejaarsfeest van maken.

Onze toegewijde clubsommeliers hebben dit jaar weer een reeks uitzonderlijke wijnen voor je geselecteerd. Hier is een glimp van wat we te bieden hebben:

Chardonnay (nieuwe oogst): Deze frisse Chardonnay is een publiekslieveling en de perfecte keuze om je feesten te laten sprankelen.

🍾 Eersteklas Champagne: Onze bekroonde champagne, onderscheiden met een gouden medaille, voegt een vleugje luxe toe aan elke viering.

🇮🇹 Sangiovese en Spumante van Azienda Guerrieri in De Marken, Italië: Onze nieuwste aanwinsten van Guerrieri zijn ware smaaksensaties en een voortreffelijke keuze voor liefhebbers van Italiaanse wijnen. De Spumante biedt een betaalbaar alternatief voor champagne, zonder in te leveren op kwaliteit en zalige smaak.

Onze inzet voor kwaliteit is ongeëvenaard. We hebben persoonlijk de Franse en Italiaanse wijngaarden bezocht en uitgebreid geproefd om ervoor te zorgen dat de wijnen die we aanbieden van de hoogste kwaliteit zijn, en dat alles tegen aantrekkelijke prijzen.

Wil je Elita steunen? Aarzel dan niet en plaats je bestelling vóór 11 december 2023.

🚚 We bieden gratis levering aan huis bij aankoop vanaf slechts 4 flessen. Onze levering staat gepland op zaterdag 16 december, net op tijd voor de feestdagen.

Niet zo’n grote drinker? Geen zorgen! Je kunt je bestelling ook ophalen op dezelfde dag in de Leo Duboisstraat 33 te Lebbeke.

Maar wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt, en de feestdagen staan voor de deur!

Proost op een schitterend eindejaar met Elita!

*Gratis levering geldt voor Buggenhout, Dendermonde, Lebbeke en Opwijk. Voor uitzonderingen, neem contact met ons op. 🍷🎁

ONZE WIJNEN

DEZE Sponsor DOET ONZE CLUB BRUISEN

Gezien de wettelijke minimumleeftijd voor het kopen van alcohol bepaald is op 16 jaar en voor sterke dranken op 18 jaar, is het ten strengste verboden wijn of andere dranken uit ons aanbod te bestellen voor deze leeftijdsgroepen. Bestellingen thuis geleverd en deze transacties zullen enkel plaatsvinden als wij zeker zijn dat aan de leeftijdsvoorwaarden voldaan wordt. Indien er twijfel mocht bestaan over de leeftijd van de afnemer op het moment van levering  of afhaling  wordt zijn of haar identiteitskaart gevraagd. Indien de afnemer ons op geen enkele wijze kan verifiëren dat hij weldegelijk de minimumleeftijd van 16 of 18 jaar heeft bereikt; eigenen wij ons het recht toe de transactie te annuleren.