Wijnverkoop

Waar is dat feestje?
Ben jij nog op zoek naar een lekkere wijn voor het communie- of lentefeest van je zoon of dochter?
Of ga je er gewoon nog eens een lap op geven… Omdat het kan? Dan ben je op de juiste website terecht gekomen.
Onze clubsommellier heeft zeer toegankelijke wijnen geselecteerd. Ideaal dus voor een party!

Je hebt de keuze uit een Chardonnay, een Merlot en voor wie het feest helemaal compleet wil maken hebben we een heerlijke Champagne.
Als kers op de taart zijn we dit jaar de wijnen zelf gaan halen uit Franse wijngaarden om jullie tegen een democratische prijs een lekkere dranken te kunnen aanbieden.

Wil jij onze club steunen? Geef dan je keuze door voor 22 april. 
Wij leveren gratis én met plezier aan huis* bij aankoop vanaf 4 flessen. De levering zal gebeuren op zaterdag 30 april. 
Niet zo’n grote drinker? Dan kan je jouw bestelling komen ophalen op diezelfde dag in de Lange Molenstraat 23 te Lebbeke. 
Wees er snel bij want onze voorraad is beperkt!

Proost! 

*Gratis levering enkel in Buggenhout, Dendermonde, Lebbeke en Opwijk. Uitzonderingen mogelijk op aanvraag.

DEZE Sponsor DOET ONZE CLUB BRUISEN

Gezien de wettelijke minimumleeftijd voor het kopen van alcohol bepaald is op 16 jaar en voor sterke dranken op 18 jaar, is het ten strengste verboden wijn of andere dranken uit ons aanbod te bestellen voor deze leeftijdsgroepen. Bestellingen thuis geleverd en deze transacties zullen enkel plaatsvinden als wij zeker zijn dat aan de leeftijdsvoorwaarden voldaan wordt. Indien er twijfel mocht bestaan over de leeftijd van de afnemer op het moment van levering  of afhaling  wordt zijn of haar identiteitskaart gevraagd. Indien de afnemer ons op geen enkele wijze kan verifiëren dat hij weldegelijk de minimumleeftijd van 16 of 18 jaar heeft bereikt; eigenen wij ons het recht toe de transactie te annuleren.