Wijnverkoop

Ook de koudere maanden hebben zo hun charmes! De stevigere en vollere smaken mogen weer van stal. Om hier ten volste van te kunnen genieten hebben onze clubsommeilers voor jullie maar liefst 4 zeer toegankelijke wijnen geselecteerd. Ideaal dus voor bij een feestmenu!
Je hebt de keuze uit een Chardonnay, een Merlot, een heerlijke Champagne en voor wie het feest helemaal compleet wil maken hebben we een exclusieve ELITA Champagne ontworpen!

Als kers op de taart zijn we dit jaar de wijnen zelf gaan halen uit Franse wijngaarden om jullie tegen een democratische prijs een lekkere wijn én zelfs Champagne te kunnen aanbieden.

Wil jij onze club steunen? Geef dan je keuze door voor 16 december. 
Wij leveren gratis én met plezier aan huis* bij aankoop vanaf 4 flessen of bij aankoop van 2 van onze exclusieve ELITA Champagneflessen. De levering zal gebeuren op zaterdag 18 december. 
Niet zo’n grote drinker? Dan kan je jouw bestelling komen ophalen op diezelfde dag in de Lange Molenstraat 23 te Lebbeke. 

Proost! 

*Gratis levering enkel in Buggenhout, Dendermonde, Lebbeke en Opwijk. Uitzonderingen mogelijk op aanvraag.

DEZE Sponsor DOET ONZE CLUB BRUISEN

Gezien de wettelijke minimumleeftijd voor het kopen van alcohol bepaald is op 16 jaar en voor sterke dranken op 18 jaar, is het ten strengste verboden wijn of andere dranken uit ons aanbod te bestellen voor deze leeftijdsgroepen. Bestellingen thuis geleverd en deze transacties zullen enkel plaatsvinden als wij zeker zijn dat aan de leeftijdsvoorwaarden voldaan wordt. Indien er twijfel mocht bestaan over de leeftijd van de afnemer op het moment van levering  of afhaling  wordt zijn of haar identiteitskaart gevraagd. Indien de afnemer ons op geen enkele wijze kan verifiëren dat hij weldegelijk de minimumleeftijd van 16 of 18 jaar heeft bereikt; eigenen wij ons het recht toe de transactie te annuleren.