Wijnverkoop

Ben je geïnteresseerd in mooie wijnen om de festiviteiten van het seizoen te vieren?
Verspil dan geen tijd meer en bestel nu op deze website.
Onze clubsommelliers hebben ook dit jaar zeer toegankelijke wijnen geselecteerd.

Je kan kiezen voor de zeer populaire Chardonnay (nieuwe oogst), de krachtige Merlot, onze eersteklas champagne (bekroond met een gouden medaille!),
en bovendien hebben we een uitstekende Cabernet Sauvignon aan onze collectie toegevoegd. We reisden zelfstandig naar verschillende Franse wijngaarden om wijn te proeven. Hierdoor zijn we er absoluut zeker van dat de wijnen die we kopen van de hoogste kwaliteit zijn, en we kunnen ze ook verkopen tegen een sterke prijs.

Wil jij onze club steunen? Geef dan je keuze door voor 11 december 2022. 
Wij leveren gratis én met plezier aan huis* bij aankoop vanaf 4 flessen. De levering zal gebeuren op zaterdag 17 december, net voor de feesten beginnen! 
Niet zo’n grote drinker? Dan kan je jouw bestelling komen ophalen op diezelfde dag in de Lange Molenstraat 23 te Lebbeke. 
Wees er snel bij want onze voorraad is beperkt!

Proost! 

*Gratis levering enkel in Buggenhout, Dendermonde, Lebbeke en Opwijk. Uitzonderingen mogelijk op aanvraag.

DEZE Sponsor DOET ONZE CLUB BRUISEN

Gezien de wettelijke minimumleeftijd voor het kopen van alcohol bepaald is op 16 jaar en voor sterke dranken op 18 jaar, is het ten strengste verboden wijn of andere dranken uit ons aanbod te bestellen voor deze leeftijdsgroepen. Bestellingen thuis geleverd en deze transacties zullen enkel plaatsvinden als wij zeker zijn dat aan de leeftijdsvoorwaarden voldaan wordt. Indien er twijfel mocht bestaan over de leeftijd van de afnemer op het moment van levering  of afhaling  wordt zijn of haar identiteitskaart gevraagd. Indien de afnemer ons op geen enkele wijze kan verifiëren dat hij weldegelijk de minimumleeftijd van 16 of 18 jaar heeft bereikt; eigenen wij ons het recht toe de transactie te annuleren.