Update: HANDBALCOMPETITIES WORDEN UITGESTELD

Alle nationale en regionale competities voor senioren en jeugd worden uitgesteld tot begin oktober. In functie van de evolutie van de gezondheidscrisis is een bijkomend uitstel niet uitgesloten. Ook het spelen van vriendschappelijke wedstrijden is tot begin september niet mogelijk.

Voor wat betreft het organiseren van trainingen beslissen de clubs of ze wel of niet trainen, rekening houdend met de voorschriften van de lokale overheden. Wij zullen onze leden dan ook eerstdaags op de hoogte brengen indien we wijzigingen zouden doorvoeren.
Uiteraard volgens wij het advies om dit zoveel mogelijk outdoor te doen, contacten zoveel als mogelijk trachten te vermijden, de regels betreffende sociale afstand houden zo goed mogelijk proberen na te leven en steeds te zorgen voor een goede handhygiëne.