Elita gaat de wijntour op!

Wijn en handbal, het is eens iets anders! Want beste leden, sympathisanten en andere handbalminnende zielen: Elita komt dit jaar voor de eerste keer met een heuse wijnverkoop.

Het afgelopen handbaljaar kunnen we op zijn minst merkwaardig noemen. Op sportief vlak was er de onverwachte stopzetting van de competitie waardoor we onze hoop op promotie even aan de kant moesten zetten. Wegens een onverwachte plotwending konden we dan toch de promotie bekomen en viel alles in dit coronajaar dus toch nog in de plooi voor ons. 

Waar we dit jaar wel anders mee uitspelen, zoals jammer genoeg heel wat andere verenigingen, zijn onze evenementen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het spaghettifestijn dat niet is kunnen doorgaan. Ook werd recent beslist dat onze halloweentocht een jaartje on hold gezet zou worden wegens het niet kunnen garanderen van de veiligheid voor alle deelnemers. Op deze manier kunnen we wel alles op alles zetten om van de 20ste tocht volgend jaar een spetterende editie te maken!  

Uiteraard hebben al deze gebeurtenissen een impact op de werking en de financiële situatie van onze club. Toch willen we met Elita graag positief vooruit kijken en zijn we op zoek gegaan naar een leuk (lekker) alternatief: Elita gaat de wijntour op! 

Over de concrete invulling hiervan zullen we jullie nog even in het ongewisse moeten laten maar de details volgen snel. 

Wij hopen dat we hiervoor terug op jullie steun kunnen rekenen en dat we zo snel mogelijk dan ook eens op elkaars gezondheid kunnen klinken! 

Met sportieve groeten, 

Het Elita bestuur.