Elita breidt bestuur uit en gaat voor een vernieuwende start

De nieuwe campagne ‘Samen gaan we voor eerste!’ benadrukt de ambitie van dit nieuwe bestuur. Er ligt ook een plan klaar waaronder een crowdfunding behoort. 

Handbalclub Elita breidt haar clubbestuur uit met maar liefst negen extra leden. De ambities zijn groot. Niet alleen op sportief, maar ook op sociaal vlak. Om deze evolutie waar te maken lanceren ze hun nieuwe campagne “Samen gaan we voor eerste” waarbij ze iedereen dichter bij de club willen betrekken. 

Handbal en Lebbeke-Buggenhout, da’s al jaar en dag een succesvolle tandem in de streek. De club telt al jaren heel wat leden, en nu breidt ook het bestuur verder uit. De nieuwe bestuursleden zijn al jaren lid van de club, wat het vertrouwen om samen te werken alleen maar ten goede komt. De nieuwe bestuursleden zijn Joerie Saerens, Joris Van den Borre, Laurens De Lanoeye, Lieven Van Damme, Sander Tirry, Siegfried Moeyersoons, Thomas Janssens, Tom Philips en Yoram Dierick. Het nieuwe bestuur is zeer complementair, met achtergrond in de financiële en commerciële sector, marketing, ouders van jeugdspelers en mensen met sportieve en educatieve kennis. De voorzitter, Steven Van Oudenhove, is hier misschien wel het meest tastbare voorbeeld van: hij is dokter. Met de huidige situatie is dit een enorme troef om een veilige omgeving te creëren en het psychosociale welzijn van de leden te ondersteunen. 

De vernieuwde start die dit bestuur wil maken, heeft een duidelijk gemeenschappelijk doel. Geen revolutie, maar een evolutie die verder bouwt op de sterke grondvesten van de club. Om met Elita verder te bouwen aan een mooie toekomst, werd een nieuw plan van aanpak bedacht. Recent realiseerden we nog een promotie naar 2de nationale. Maar daar stopt het niet bij. We willen ook de beste beleving voor iedereen gaan door middel van kwalitatieve opleidingen en voorbeeldige sportiviteit, gesteund door een een gezond financieel beleid.

Crowdfunding  

Er wordt niet onder stoelen of banken gestoken dat de handbalclub grote plannen heeft. En daar mag iedereen deel van uitmaken. Een crowdfunding werd opgestart waarbij iedereen die zich wil engageren voor de club zijn steentje kan bijdragen. Ook aan sponsors werd gedacht dankzij nieuwe sponsorpakketten op maat.  

Wij willen iedereen dichter bij de club betrekken en meenemen in dit verhaal. Leden, ouders, medewerkers, sponsors, supporters, sympathisanten tot zelfs al onze streekgenoten. Dankzij onze crowdfunding kan iedereen die dat wil een steentje bijdragen en krijgt er iets moois voor terug. Samen gaan we voor eerste”, aldus voorzitter Steven Van Oudenhove. 

Wil jij Elita ook steunen? Klik dan hier