Handbalclub Elita Lebbeke-Buggenhout stopt onmiddellijk al zijn sportactiviteiten tot 16 november.

⚠COVID-19 UPDATE⚠

We kunnen de laatste dagen niet langer rond de explosieve stijging van de COVID-19 besmettingen. Wij hadden reeds beslist om de sportieve activiteiten aan te passen of voor bepaalde groepen stop te zetten, maar het stijgende aantal besmettingen zorgt er echter voor dat we opnieuw aanpassingen moeten doorvoeren.

Onze voorzitter Steven adviseerde, van uit zijn expertise als arts, om onze activiteiten voorlopig stop te zetten. De rest van het bestuur kan zich hier alleen maar bij aansluiten, omdat dit vandaag de enige juiste beslissing is. Wij hebben als club een verplichting tegenover spelers, ouders, trainers, officials en andere vrijwilligers, en zullen deze zoveel mogelijk trachten te beschermen, wat vandaag enkel kan met drastische maatregelen.

Het stoppen van alle activiteiten (wedstrijden en binnen- en buitentrainingen) gaat onmiddellijk in en zal al zeker tot 16 november van toepassing zijn.

Het spreekt voor zich dat wij de richtlijnen van de overheden blijven opvolgen, en als er zich nieuwe wijziging aandienen zullen wij hier kort op de bal spelen en u via de gebruikelijke kanalen op de hoogte houden.

Wij bekijken zo snel mogelijk of wij online alternatieven kunnen aanbieden, en zullen dat communiceren via trainer en/of per leeftijdscategorie.

Wij hopen samen met jullie om onze sport zo snel mogelijk terug op een normale manier te kunnen beleven. In afwachting daarvan kunnen we er enkel het beste van maken!

Als laatste zouden we jullie via deze communicatie ook nog even willen herinneren aan onze wijnverkoop. Achter de schermen blijft veel van onze werking draaien waardoor we activiteiten als deze zeker nodig hebben. En aangezien iedereen voorlopig toch veel thuis moet blijven kan het zeker geen kwaad om een lekker wijntje in huis te hebben 🙂. Bestellen kan via https://www.elita.be/wijn/

Alvast bedankt voor jullie begrip en steun!

Stay safe, stay healthy.