Elita organiseert Tuindagen op unieke locatie in Wieze

Wieze/Lebbeke – Handbalclub Elita Lebbeke-Buggenhout organiseert op zaterdag 27 mei en zondag 28 mei voor het eerst de Tuindagen. Dit nieuwe buitenevenement vindt plaats op een unieke locatie, aan de Orangerie op het Kasteeldomein van Wieze.

Tijdens de Tuindagen ontdek je een ruim aanbod aan decoratie, antiek en ambachtelijke producten als inspiratie voor in en rond de tuin. Daarnaast zijn er sfeervolle standen met charmante interieurartikelen en kan je genieten van enkele culinaire specialiteiten en streekproducten.

Voor de eerste editie van de Tuindagen kozen we voor een unieke locatie. Het volledige Kasteeldomein en de Orangerie behoren namelijk tot het cultureel erfgoed van Vlaanderen. Het perceel ‘De Orangerie’ wordt bovendien speciaal voor de Tuindagen opgesteld voor het publiek”, aldus organisator Eric Boodts.

Tijdens de Tuindagen zijn er ook verschillende activiteiten voor de kinderen. De allerjongsten kunnen ravotten op het springkasteel ‘Safari’ of zich laten schminken tijdens de kindergrime op zaterdag (van 13u tot 16u). Op zondag verkoopt De Loft zelfgemaakte producten. Dit is een dagactiviteitencentrum voor volwassenen met een psychosociale kwetsbaarheid.

Praktisch
Een dagticket kost 5 euro (online) of 6 euro (ter plaatse aan de kassa).
Parking is voorzien op het bedrijfsterrein van Barry Callebaut in de Aalstersestraat. Tijdens de openingsuren kan je bovendien ook lekker eten op het terrein.
Voor meer info en bestellen van tickets: www.tuindagenwieze.be