Onze Halloweentocht belooft opnieuw spooktaculair te worden!


Handbalclub Elita Lebbeke-Buggenhout organiseert op 29 oktober 2022 voor de 21ste keer hun Halloweentocht. Een jaarlijkse traditie voor de dapperste zielen.

Ook dit jaar is er gekozen om enkele speciale acts aan de avond toe te voegen. Zo komen er bijvoorbeeld gigantische steenmonsters. Deze (hopelijk) vriendelijke reuzen worden door Krist Doo festivaltheater tot leven gewekt en zullen onze bezoekers dit jaar welkom heten.

Een (ont)spannende tocht

De wandeltocht gaat 4,5km verder langsheen enkele van de meest spookachtige locaties in de gemeente, met enge decors en verschrikkelijke monsters. Vertrekken kan tussen 18u30 en 21u45 van uit de buurt van het station van Heizijde. De wandeling is kindvriendelijk en toegankelijk vanaf 6 jaar. Wij raden ouders met kinderen aan om zo vroeg mogelijk te vertrekken. De tour start en eindigt aan het griezeldorp, waar spektakel, griezelfrieten en verfrissingen zullen zijn.

Autocars ’t Ros Beiaard voorziet twee gratis pendelbussen die onze deelnemers om de 15 minuten veilig van aan de parking van het koopcentrum op de Brusselse steenweg naar het startpunt zal brengen. Wie met de wagen komt raden wij aan om van deze service gebruik te maken.

“Wij verwachten opnieuw zo’n 5000 wandelaars en 150 vrijwilligers. Het doel van de tocht is om geld in te zamelen voor Elita. De club heeft de ambitie om de beste in de regio te zijn. Met onder andere goede jeugdopleidingen en de geschoolde trainers. Door deel te nemen aan onze Halloweentocht draag je rechtstreeks jouw steentje bij.” zegt Eric Boodts, oprichter en bezieler van de tocht.

Tickets en vragen

Tickets zijn uitsluitend online te verkrijgen. De bezoekers worden uitgenodigd om verkleed als hun favoriete griezel te komen. Het laatste nieuws en leuke teasers geven we weg via de Facebookpagina van Halloween Lebbeke. Voor praktische info kan u terecht op halloweenlebbeke.be